Luksusleiri

hetki omaa aikaa

Luksusleiri

Kaipaatko irtiottoa arjesta ja laatuaikaa ystävän kanssa?

Naavataipaleen aikuisten luksusleirit tarjoavat täydellisen rentoutuspaketin juuri sinulle ja ystävällesi, ei muita leiriläisiä!

Luksusleiri sisältää mm.

• Maastoretkiä / yksilöityä hevostoimintaa ihanilla islanninhevosilla

• Laadukkaan majoituksen ulkoporealtaalla luonnon rauhassa

• Maittavat ruokapaketit

• Leirejä järjestetään ympäri vuoden, joten pääset vaikuttamaan leirin ajankohtaan.

Lisätiedot ja varaukset

naavataival@gmail.com

Millainen on luksusleiri?

Naavataipaleella pääset kokemaan ylellisen leirielämyksen islanninhevosten parissa yhdessä omien ystäviesi kanssa. Leirit järjestetään Savon sydämessä, Suonenjoella, idyllisessä maalaismaisemassa huippupuitteissa. Voitte kokea luonnon rauhan ja rentoutua juuri teille räätälöidyn luksusleiripaketin parissa.

Jokainen leiri sisältää lempeitä hetkiä varmajalkaisten islanninhevosten parissa, huippumajoituksen rauhallisessa hirsihuvilassa oman lammen äärellä, vain kivenheiton päässä tilaltamme sekä leiriin voi tilata maukkaat ruokailut  lähellä tuotetuista raaka-aineista. Vain teidän käytössänne oleva huvila, sen loistavat puitteet ulkoporeammeineen sekä hemmottelutuotteineen takaavat viihtyvyytenne myös hevostelun ohella. Meillä hevoset ovat perheenjäseniä; ne asuvat pienessä laumassa pihattotarhoissa, niiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Jokainen hevonen on tarkkaan tehtäväänsä valittu valloittava persoona. Pidämme toiminnassamme erityisen tärkeänä eläinten lajityypillisiä olosuhteita ja lempeää, hevosystävällistä otetta.

Luksusleirit suunnitellaan jokaiselle ystäväporukalle yksilöllisesti, joten leirin hinta määräytyy räätälöydyn leiriohjelman mukaisesti (pyydä tarjous!). Tarjoamme maastoratsastusretkien lisäksi mahdollisuuden toiveiden hevoshetkiin, maastakäsittelyä, ratsastusta kentällä tai vaikkapa kärryajoa. Illalla saatte viettää aikaa ystävien kesken maittavan ruoan ja huvilan tarjoamien puitteiden kera. Teillä on tilaisuus vaikuttaa sekä leirin ajankohtaan, että sisältöön. Leirejä järjestetään ympärivuoden, kokoa siis omat ystäväsi yhteen ja katsotaan juuri teille sopivin luksusleirin ajankohta ja sisältö!MEILLÄ VOIT HYÖDYNTÄÄ MYÖS ALLA OLEVAT ETUUDET