Ratsastukset

Yksilölliset ratsastukset pienryhmissä

Naavataipaleella pääset ihanille maastoretkille 

Kaikilla aisteilla

Valitse alta juuri sinulle sopiva taival, jonka haluat kokea yhdessä ystäväsi, lapsesi tai vaikkapa puolisosi kanssa. Retkillämme pääset kokemaan metsän tuoksut ja luonnon kauneuden, ilman kiireen tuntua. Alla olevien retkien lisäksi järjestämme myös pidempiä vaelluksia, joista ilmoitamme facebookissa. Kaikkien retkien yhteyteen on mahdollista varata majoitus Tuliranta-mökistä.

Alkutaival

Alkutaipaleella pääset aloittamaan hevosharrastuksen yksilöllisesti turvallisessa ympäristössä. Pääset tutustumaan hevosiimme sekä niiden varusteisiin, hoitoon ja ratsastukseen. Ratsastus tapahtuu tarvittaessa talutuksessa joko kentällä tai lähimaastossa, ratsastajan toiveiden ja taitojen mukaisesti. Alkutaival sopii mainiosti myös perheen pienimmillekin.  Kesto 1-1.5h.

Minitaival

Minitaival on rauhallinen retki, joka mahdollistaa vaikkapa takaisin satulaan projektisi yhdessä luotettavien ja rauhallisten hevostemme kanssa. Minitaival sopii myös täydellisesti enemmänkin ratsastaneille arjen pienenä rentoutushetkenä. Unohda arjen kiireet ja koe luonnon tuoma rauha. Kesto 1h.

Metsätaival

Metsätaival vie sinut pidemmälle retkelle, jonka aikana ehdit kokemaan vauhdin hurmaa sekä rauhoittumaan luonnon keskellä. Taivallamme luonnonkauniissa Viipperon vaihtelevassa ympäristössä. Matkan varrella voit nähdä ja kokea metsän eläinten läsnäolon, kuulemalla ja näkemällä vaikkapa lintujen laulua ja pupujen jälkiä. Kesto 2h.

Puolipäiväretki

Puoli päiväretkellä pakkaamme mukaan maittavat eväkset sekä aimoannoksen hyvää ratsastusmieltä. Puolipäiväretkellä ratsastamme yhteensä n. 3h verran + evästämme joko puolessavälissä retkeä tai retken päätteeksi. Puolipäiväretken kokonaispituus on noin 4h.

Puolipäiväretki toteutuu jos ratsastajia osallistuu 2-3hlö. 

Retket toteutetaan tilauksesta. 

Toteutamme retket pienryhmille. Käythän ystävällisesti lukemassa ohjeita asiakkaalle ennen retkelle tuloa. 


Ratsastajan painoraja hevosesta riippuen on max 65-85kg

KenttätunnitNaavataipaleella pääset myös ohjatuille kenttätunneille pienryhmissä. Ratsastuksenohjaajana toimii Henna Kiminki.

Henna on vuonna 2014 valmistunut Kiuruvedeltä ratsastuksenohjaajaksi. Henna on innostava, kannustava sekä ratsastajan hyvin huomioon ottava ratsastuksenohjaaja. Tunneilla edetäänkin ratsukon tason mukaan, tuoden onnistumisen tunteita sekä uutta oppien.

Tiinan kenttätunnit ovat tarkoitettu pääsääntöisesti vasta-alkaville ratsastajille, jotka saattavat vielä tarvita talutusta tai ovat vasta opettelemassa ratsastuksen perus alkeita. Tiinan kenttätunneista ilmoitamme facebookissa. 

Kenttätunnit voit maksaa kortilla/käteisellä Smartumilla/Edenredillä.

Hinnasto

hinnat sis. ALV

ALKUTAIVAL

1h      35€

1,5h   45€

MINITAIVAL

1h      35€

1,5h   45€

METSÄTAIVAL

2h     55€

PUOLIPÄIVÄRETKI

110€  sis. Eväkset. 

KENTTÄTUNTI

1h ryhmätunti (2-4hlö)    35€   

1h yksityistunti                50€

YKSITYISRETKET (Alkutaival, Minitaival, Metsätaival)

Jos haluat varata retken vain itsellesi!

Tällöin emme markkinoi/ota vastaan varauksia kyseiselle retkelle muilta asiakkailtamme. 

1h / 50€

1,5h / 60€

2h / 70€

RATSASTUSKORTIT ( Voimassa 12vkoa )

1h x 5krt  150€ 

1h x 10krt 290€ 

5krt kortti on henk.kohtainen

Kortin voit käyttää vastaavasti:

  • 5x1h ratsastusta maastossa/kentällä.
  • 2x2h + 1x1,5h ratsastusta maastossa. 

10krt kortti on perhekohtainen

Kortit käyvät niin tunnin maastoihin kuin kenttätunneillekin. 

Meillä voit maksaa kortilla, käteisellä,

Smartumilla sekä Edenred.

(Smartumit/Edenred käyvät henkilökohtaiseen maksamiseen.)