Green Care- hevosavusteinen toiminta 

Erityisen hyvää hevostoimintaa erityisille ihmisille 

Mitä Green Care- hevosavusteinen toiminta tarkoittaa? 

Hevosavusteinen toiminta on tavoitteellista ja suunnitelmallista, asiakkaan hyvinvointia lisäävää toimintaa.

Toiminnassa päämääränä on ylläpitää tai parantaa asiakkaan toimintakykyä. Hevosen avustuksella voidaan harjoitella vuorovaikutus- ja sosiaalisia taitoja sekä kehittää tunteiden tunnistamista.
Hevostoiminnan avulla voidaan myös näyttää niiden asioiden tärkeys, joista oma hyvinvointi syntyy: Esimerkiksi puhtaus, terveellinen ravinto, säännölliset ruoka-ajat, sopiva liikunta ja riittävä lepo.
Toiminta on monipuolista, tavoitteisiin perustuvaa talliympäristössä liikkumista, tallitöitä, hevosten hoitamista ja ratsastusta tai ajoa. Käytämme tarvittaessa apuna kuva kommunikaatiota.

Me olemme erikoistuneet tuomaan hevosharrastuksen erityistä tukea tarvitsevien ihmisten ulottuville. Pystymme luomaan juuri Sinulle soveltuvan kokemuksen hevosista, ratsastuksesta tai vaikkapa muista tilallamme asuvista eläimistä. Meillä voit turvallisesti tulla tutustumaan ja kokemaan pehmeät turkit, sekä turvat ja karvat.

Eläinten seurasta nauttiminen ei suinkaan ole pelkästään visuaalinen kokemus, vaan paljon kokonaisvaltaisempaa. Koe luonnon rauha ja kiireettömyys hevosten leppoisassa kyydissä. Sovitaan vain milloin! Ja jos ratsaille nouseminen sittenkin hivenen hirvittää liikaa, on myös kärryajelulle lähteminen mahdollista. 

Hinnasto

Hinnat sis. ALV

Green Care toiminnan hinta 55€/h 

(Avustaja tallin puolesta 20€/hlö)

1

Meillä voit maksaa kortilla, käteisellä,

Smartum, Edenred, Epassi

(Smartum/Edenred/Epassi käyvät henkilökohtaiseen maksamiseen.)